Startblock

Vårsolen och de två senaste blogginläggen kändes så inspirerande men så kom snön tillbaka och plattade till mig och min vårlängtan. Så skör är jag!

Det finns inte en enda blommande vårlök i min trädgård… Jag vet att de ligger och bara väntar i sina startblock under jorden men ändå!

Nåt annat som numer finns i trädgården är stora stiliga spår av hundtassar.  Vår förra hund, den med de små tassarna, springer omkring i hundhimlen sen ett par år.

image

Apropå tassar…

image
Alltså ursäkta! Det här är inte speciellt upplyftande. Smält bort nu!

Fåglarna fortsätter att leva sitt vinterliv med fröbollar och fröhus.

image

image

Att våren är på långsam väg märks framför allt på ljuset! Det är så löftesrikt och värmande att ana solljuset när en åker till och från jobbet.
-Yippie! säger pelargonerna. Jag klippte ner allihop nyss och klappade lite extra på dem. Det ser alltid så kört ut för en del av dem. Hjärtat klappar ju lite extra för en del av dem. Inget är självklart och jag håller tummarna.

image

Jag tittade på väderleksrapporten och nästa vecka verkar värmen vara på ingång. Det ska bli så skönt att börja klippa ner perenner. Allt är helt oklippt och orört. Varför frysa i onödan…
Ha det gött!
Titti

Publicerat av

Titti Sundmark

Titti Sundmark

På Norr i Örebro bor Titti Sundmark i ett stort hus med en liten trädgård, man, tre barn och en hund. Trädgårdsarbetet går i vågor och styrs av lusten till skönhet och av behovet att koppla av genom att rensa, gräva och dricka kaffe. Det vilda och vackra hittas i bladstrukturer och allt som blommar som inte är gult eller kirskål. Hon är högstadielärare med bakgrund som bl a konstnär.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *