April värmer oss

Äntligen väller vårsolen in över oss! Visst, kallt på nätterna men nog har det varit riktigt härligt de här soliga dagarna.

Jag har inte fått så mycket gjort i trädgården. Dels har jag haft det synnerligen intensivt på jobbet sista tiden, dels njuter jag mer av att känna solen än av att jobba hårt. Jag föredrar pyssla lite långsamt med en kaffekopp i närheten och låta kroppen andas från magen. Det är ju bara april…

Maken jobbar på med marktegel och runda stenar.

Mitt stackars vattensprutande lejon MÅSTE hitta hem i år. Det har fortfarande inte hittat sin plats.

Vi har ju en ny medhjälpare i trädgården, Charlie. Han gillar hasselört lika mycket som jag fast vi gör det på olika sätt.

Rabarber!

En bortglömd alunrot!

Bambu!

Jag ser så mycket fram mot att plantera mina nya rabatter men det kommer längre fram.

/Titti

PS Ett helt bildlöst inlägg blev det. Det här är första gången vi skriver på mittmedias portal. Jag kunde inte hitta lägga-till-bilder-funktionen, men det kommer att ordna sig!

Publicerat av

Titti Sundmark

På Norr i Örebro bor Titti Sundmark i ett stort hus med en liten trädgård, man, tre barn och en hund. Trädgårdsarbetet går i vågor och styrs av lusten till skönhet och av behovet att koppla av genom att rensa, gräva och dricka kaffe. Det vilda och vackra hittas i bladstrukturer och allt som blommar som inte är gult eller kirskål. Hon är högstadielärare med bakgrund som bl a konstnär.