Bilder från andra våningen

Tisdag! Och hur blir vädret idag då? Blir det regn och hagel eller blir det sol och varmt?  Det får visa sig. En annan fråga är ju om jag kan få ut bilder eller inte. Förra gången fick jag inte det.

Det som framför allt händer i vår trädgård är MARKTEGEL. Vår östra sida genomgår en stor förändring.
Imorse tog jag bilder från andra våningen för att åskådliggöra projektet.

image

image

image

Det ser lite rörigt ut men det kommer att bli så tjusigt!
På den öppna platsen tänkte vi ha en hammock. Mittemot hammocken, under azalean, tänkte vi ha lejonfontänen. Äntligen hittar vi en plats, ett hem, åt vårt lilla lejon.

image

Det som ska bli riktigt roligt är såklart att hitta rätt växter åt alla små öar av jord. Jag har listor, mängder av listor.

image

Annars, jodå, persikoträdet är på gång med sina små, söta och alldeles rosa knoppar. Nu håller vi tummarna för att vi ska få persikor i år också.

image

Det rör sig långsamt och aprilartat. Pendlingen mellan frost och värme känns ju absurd ibland.

image

Men vänta bara, snart är det varmt hela vägen!
Titti

Publicerat av

Titti Sundmark

På Norr i Örebro bor Titti Sundmark i ett stort hus med en liten trädgård, man, tre barn och en hund. Trädgårdsarbetet går i vågor och styrs av lusten till skönhet och av behovet att koppla av genom att rensa, gräva och dricka kaffe. Det vilda och vackra hittas i bladstrukturer och allt som blommar som inte är gult eller kirskål. Hon är högstadielärare med bakgrund som bl a konstnär.