Lite väst och lite ost 

Jag sitter på tåget till Göteborg och Way Out West och jag tronar här i all min sköna ensamhet. Alldeles nyss kom jag hem från Gotland och när jag tittade igenom mina gotländska bilder kunde jag konstatera att jag glömt ta kort på mina egna 15-åriga ”plantor”. Där fanns bara bilder på andra blommor och växter. Skärpning, Titti!

Botaniska trädgården i Visby är och förblir helt underbar även om den var helt invaderad av medeltidsmänniskor. Medeltidsveckan bidrar ju med en tidsresa som ger det mesta en annan lyster.

Ekorrkorn är så ljuvligt!!
Tre rönnsumakar på en gång!

I Visbys gränder vill jag bara gå och gå. Helt obegripligt att alla dessa rosor kan växa i sina minimala rabatter!

Jag och döttrarna for omkring på måfå och hämtade lite här och var. Bland annat på East end, en kombination av bondgård, fik, loppis och plantmarknad. Allt i ett! 

Det var lite Visby och ikväll blir det lite Göteborg och PJ Harvey. Det blir inget besök på Göteborgs Botaniska som annars är en riktig favorit! 
Höstkylan färgar luften och färgerna tonas ut. Vardagen och rutinerna knackar på. Sommaren packar ihop sig helt enkelt men än är den inte slut!

Titti

Publicerat av

Titti Sundmark

På Norr i Örebro bor Titti Sundmark i ett stort hus med en liten trädgård, man, tre barn och en hund. Trädgårdsarbetet går i vågor och styrs av lusten till skönhet och av behovet att koppla av genom att rensa, gräva och dricka kaffe. Det vilda och vackra hittas i bladstrukturer och allt som blommar som inte är gult eller kirskål. Hon är högstadielärare med bakgrund som bl a konstnär.