Spår

Vardagen är tillbaka med råge, liksom höstvindarna. Värmen dröjer sig kvar som en gammal tejpbit. Det har varit riktigt klibbigt de senaste dagarna, men snart stiger luften.

Jag har ju trumpetat ut att jag, av diverse anledningar, inte haft så mycket tid för min trädgård den här sommaren och att den är uppbyggd för att klara sig hyfsat på egen hand.

Visst, bitvis ser den kanske lite övergiven ut men jag väljer att se det vackra, se det som känns. Det brukar bli bäst så.

Vad är vackert då?

Jo, att mötas av allt som växer i krukor runt entrén när jag kommer hem.


Morgonljus är vackert.


Höstens alla äpplen och rikedom. 


Spår av en dotters täljande och av stoppningen i hundens gosedjur. Det är HANS grej: han tuggar sönder sina gosedjur och fyller trädgården med vitt fluff.


Spår i största allmänhet. 


DET är vackert!

/Titti 

Publicerat av

Titti Sundmark

Titti Sundmark

På Norr i Örebro bor Titti Sundmark i ett stort hus med en liten trädgård, man, tre barn och en hund. Trädgårdsarbetet går i vågor och styrs av lusten till skönhet och av behovet att koppla av genom att rensa, gräva och dricka kaffe. Det vilda och vackra hittas i bladstrukturer och allt som blommar som inte är gult eller kirskål. Hon är högstadielärare med bakgrund som bl a konstnär.