Fyll på med kärlek 

Mitt uppe i förkylningar och ögoninflammationer så kommer födelsedagskalas och gäster. 

Inte för att den 17-årige sonen bryr sig men blommor måste ju finnas på bordet. Det räcker med att köpa en bas och sen fylla på grönt och grant från trädgården. Jag bara älskar stjärnflockor!

Jag tror dessutom att truliga tonåringar uppskattar blommor på bordet även om en inte tror det.

Snabbt byte av ämne! Den rabatt jag satte tidigare i år (se mitt inlägg Varm lyx från 8/5 2016) är inspirerad framför allt av rabatterna vid Slussenbron och just nu är de rabatterna riktigt vackra. Jag stack dit förut idag med min Karlstadboende syster och – visst – de är bra härliga nu!

Och så lite närmare! 

Min egna rabatt är inte alls så här maffig och bullig men den växer. Plantorna har tagit sig bra men jag måste såga och klippa fram ljuset för att det ska växa bättre. Sen tänkte jag plantera kärleksört i mängd för att fylla ut i väntan på frodighet. Det finns ju ingen växt som är så enkel! Det är ju bara att sätta i vatten några dagar tills rötterna har vuxit fram och plums ner i jorden!

Ha det gött i höstvärmen!

Titti 

Publicerat av

Titti Sundmark

Titti Sundmark

På Norr i Örebro bor Titti Sundmark i ett stort hus med en liten trädgård, man, tre barn och en hund. Trädgårdsarbetet går i vågor och styrs av lusten till skönhet och av behovet att koppla av genom att rensa, gräva och dricka kaffe. Det vilda och vackra hittas i bladstrukturer och allt som blommar som inte är gult eller kirskål. Hon är högstadielärare med bakgrund som bl a konstnär.