Y-podden #19 – Valspecial Centerpartiets Jessica Ulander

I dag avslutar vi serien med poddintervjuer inför regionvalet i Västernorrland. Företrädare för vart och ett av de åtta politiska partierna med plats i regionfullmäktige i dag, får förklara sig i vår valspecial.
Som sista politiker att svara på frågor och presentera partiets politik kommer nu Jessica Ulander (C) från Kramfors, femte namn på partiets regionlista, samt fjärde namn på riksdagslistan i Västernorrland.

Y-podden #18 – Valspecial Liberalernas Erica Markusson

I dag fortsätter serien med poddintervjuer inför regionvalet i Västernorrland. Företrädare för vart och ett av de åtta politiska partierna med plats i regionfullmäktige i dag, får förklara sig i vår valspecial.
Nu här det dags för Erica Markusson (L), som står som andra namn på partiets regionlista i Västernorrland, samt som etta på Liberalernas riksdagslista i länet.

 

Y-podden #17 – Valspecial Socialdemokraternas Sara Nylund

I dag går vi vidare i serien med poddintervjuer inför regionvalet i Västernorrland. Företrädare för vart och ett av de åtta politiska partierna med plats i regionfullmäktige i dag, får förklara sig i vår valspecial.
Nu har turen kommit till Sara Nylund (S), som står som andra namn på partiets fyra regionlistor i Västernorrland.

Y-podden #16 – Valspecial Miljöpartiets Tina Hellberg

Vi går vidare i vår valspecial med y-poddintervjuer inför regionvalet i Västernorrland. Företrädare för vart och ett av de åtta politiska partierna med plats i regionfullmäktige i dag, får svara på frågor och berätta om sin politik.
Nästa politiker att ta plats i radiostudion är Tina Hellberg (MP), som står som andra namn på partiets regionlista i Västernorrland.

Y-podden #14 – Valspecial Moderaternas Lena Asplund

Vi fortsätter vår valspecial med y-poddintervjuer inför regionvalet i Västernorrland. Företrädare för vart och ett av de åtta politiska partierna med plats i regionfullmäktige i dag, får svara på frågor och berätta om sin politik.
Nu är det dags för riksdagsledamoten Lena Asplund (M), som står som första namn på partiets regionlista i Västernorrland.